Vacatures: productie & communicatie stagiaires gezocht

Reageren kan tot uiterlijk maandag 12 juni 2017. Sonic Acts organiseert tweejaarlijks de Sonic Acts Academy: een verdiepend programma op het snijvlak van kunst, technologie, muziek en wetenschap. De Academy omvat een lezingenprogramma, optredens, performances, een filmprogramma, masterclasses en workshops die plaatsvinden op verschillende plekken in Amsterdam zoals Paradiso, de Brakke Grond, het Stedelijk, OT301 en meer. De komende editie vindt plaats van 22 t/m 25 februari 2018. Tevens is Sonic Acts een platform voor onderzoek, de ontwikkeling en productie van nieuw werk en publicaties en organiseert het gedurende het hele jaar activiteiten zoals lezingen, performances en workshops in Nederland en in het buitenland, zoals maandelijks de geëngageerde clubavond Progress Bar. Sonic Acts is een kleine organisatie en als stagiaire zal je een volwaardig lid van het team zijn. Houd er rekening mee dat dit een werkstage is, voor eigen onderzoeken of aparte opdrachten is weinig ruimte. Een stage bij Sonic Acts biedt je de kans om veel ervaring en inhoudelijke en productionele kennis op te doen in een dynamische werkomgeving en je leert de sector goed kennen.

Sonic Acts Festival 2017 at Paradiso, Amsterdam. Photo by Pieter Kers.
SONIC ACTS ZOEKT EEN STAGIAIR(E) PRODUCTIE van oktober 2017 t/m maart 2018 Kantoordagen: 4 dagen per week in Amsterdam 
Stagevergoeding: 250 euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling Werkzaamheden Je bent de rechterhand van het productie team. Je werkt mee aan de logistieke en productionele realisatie van het Sonic Acts festival en andere evenementen. Dit geeft je een goed inzicht in alle stadia van het productieproces. Taken bestaan onder andere uit: - Het coördineren van de vrijwilligers (hoofdtaak) voor de Academy: werving, selecteren kandidaten, het maken van roosters en handleiding, organiseren van vergaderingen, het aansturen van de vrijwilligers tijdens de evenementen. - Artist handling: het uitzoeken van reisopties en accommodatiemogelijkheden, het maken van itineraries, het begeleiden en ondersteunen van artiesten en sprekers. - Het plannen en coördineren van het transport van kunstwerken en materialen. - Bijdrage aan de pre-productie van evenementen: o.a. offertes aanvragen, planning voor de in-situ productie, coördineren en regelen van benodigdheden, het maken gastenlijsten en het onderzoeken van locaties en materiaal. - De in-situ productie van evenementen bij Paradiso en partnerorganisaties. De stage loopt van begin oktober 2017 t/m eind maart 2018 en je werkt 4 dagen per week. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent: onze activiteiten vinden ook tijdens het weekend of in de avond plaats, en de werktijden passen zich aan aan de activiteiten. Vereisten - Je hebt een HBO of universitair denkniveau. - Je hebt affiniteit met Sonic Acts en haar disciplines (kunst, muziek, wetenschap, technologie). - Je weet van aanpakken, bent enthousiast en stressbestendig, hebt een proactieve houding, bent zelfstandig en nauwkeurig en je kunt goed werken in teamverband. - Je schrijft en spreekt correct Engels en Nederlands. - Eerdere ervaring met organisatie van culturele evenementen is een pré . - Je woont in Amsterdam of omstreken. Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk maandag 12 juni 2017 naar Eve Dullaart, via eve[at]sonicacts[.]com. Voor vragen over de vacature kun je ook bij haar terecht via 020-6264521. In overleg is een eerder of later begin van de stage mogelijk. SONIC ACTS ZOEKT EEN STAGIAIR(E) COMMUNICATIE & MARKETING van oktober 2017 t/m maart 2018 Kantoordagen: 4 dagen per week in Amsterdam 
Stagevergoeding: 250 euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling Werkzaamheden 
 Je bent de rechterhand van de communicatiemanager en draagt bij aan de online promotiecampagne. Taken bestaan onder andere uit: - Up-to-date houden van de diverse websites van Sonic Acts; webpagina’s aanmaken en bewerken; foto’s en video’s uitzoeken, bewerken en plaatsen; banners maken; links toevoegen; Engelse teksten publiceren - Social media kanalen monitoren en content voor creëren (facebook, twitter, instagram, vimeo en flickr) - Ideeën aandragen voor online marketingacties - Digitale nieuwsbrief voorbereiden; Engelse teksten publiceren; links toevoegen; foto’s uitzoeken, bewerken en plaatsen; banners maken; testen en verbeteren - Content coördinatie voor websites en social media van partners - Onderhouden en uitbreiden van database kunstopleidingen - Statistieken voor websites en social media genereren en analyseren - Productionele en praktische ondersteuning bij allerlei (online) activiteiten De stage loopt van begin oktober 2017 t/m eind maart 2018 en je werkt 4 dagen per week. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent: onze activiteiten vinden ook tijdens het weekend of in de avond plaats, en de werktijden passen zich aan aan de activiteiten. Vereisten - Je hebt een HBO of universitair denkniveau, en volgt (of volgde) een opleiding in de richting van (online) communicatie, marketing, nieuwe media of journalistiek - Je weet van aanpakken, bent stressbestendig, hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig en nauwkeurig werken - Je bent bekend met CMS-systemen als Wordpress, of maakt je dit soort systemen snel eigen - Vanzelfsprekend weet je alles van social media als Facebook, Twitter en Instagram - Je schrijft en spreekt correct Engels en Nederlands - Je hebt affiniteit met Sonic Acts en haar disciplines (kunst, muziek, wetenschap, technologie) - Eerdere ervaring met organisatie/publiciteit van culturele evenementen is een pré - Ervaring met grafische programma’s als Adobe Illustrator en Photoshop en HTML is een pré - Je woont in Amsterdam of omstreken Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk maandag 12 juni 2017 naar Bas van den Broeke, via bas[at]sonicacts[.]com. Voor vragen over de vacature kun je ook bij hem terecht via 020-5307641. In overleg is een eerder of later begin van de stage mogelijk.

This site uses cookies.